Programma startzondag

Programma startzondag

Koffie-ontmoetingen

Na de viering mogen alle bezoekers in de kerk een papiertje uit een mandje trekken. Daarop staat een adres van gemeenteleden die nog niet naar de kerk (durven) komen, maar graag weer eens een ander gemeentelid ontmoeten. 

Mocht u één van deze gemeenteleden zijn die al maanden thuis naar de kerkdienst kijkt, en het leuk vind deze startzondag 1 of 2 gemeenteleden op de koffie te ontvangen? Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 september bij Hennie Timmerman: naam en adresgegevens via de mail: h.timmerman@openhof-ede.nl of via de telefoon: 0318-633552.

Degene die vanuit de kerk bij u op bezoek krijgen vanuit de kerk iets lekkers mee voor bij de koffie! Dus dat is geregeld! We hopen dat iedereen een gezellige ontmoeting heeft waarin het goede leven gedeeld wordt!

Ontmoeting op de hei

Groot en klein, oud en jong, iedereen is komende zondag 20 september om 14.00 uur welkom op de kampvuurplaats bij de Schaapskooi op de Ginkelse hei, achter Het Wijde Veld. Daar is volop ruimte voor (anderhalve meter afstand) ontmoeting en voor de kinderen om met elkaar te spelen, in bomen te klimmen, te vliegeren, etc.

En natuurlijk moet er hout gesprokkeld worden voor een kampvuur! Neem zelf een lange, stevige, houten stok mee, zorgen wij voor marshmallows en brooddeeg die je dan op je stok kunt prikken en in het kampvuur kunt roosteren. 
En wanneer iedereen voor zichzelf nog wat drinken en lekkers meeneemt, is het ‘corona-proof-feest’ compleet!

Voor deze activiteit is aanmelden niet nodig. Behalve wanneer u graag wilt komen, maar geen vervoer hebt. Neem dan contact op met onze ouderling Cora Leijdens. Mail: coraleijdens02@gmail.com of telefoon: 0627072415.
De kampvuurplaats vindt u wanneer u tegenover Juffrouw Tok het zandpad inrijdt richting de Schaapskooi. Daar kunt u tegenover de schaapskooi parkeren. Dan nog even voorbij het nieuwe monument op de hei lopen, voorbij Het Wijde Veld en dan ziet u aan uw linkerhand vanzelf de kampvuurplaats liggen. Uiteraard zullen wij u op de parkeerplaats al staan opwachten! 

terug