Vanuit de wijkkerkenraad Vanuit de wijkkerkenraad

Dienst-in-coronatijd: aanmelden voor zondag 25 oktober

Ook aanstaande zondag kunnen we weer een kerkdienst houden met maximaal 30 personen (excl. medewerkers). Voor degenen die de dienst online volgen, benaderen de diensten op deze manier zoveel mogelijk de gewone diensten.

Afgelopen zondag hadden zich 28 gemeenteleden aangemeld voor de dienst. We hebben daardoor tegen niemand hoeven zeggen dat de reserveringslijst vol was. Het lijkt erop dat verschillende mensen zich nog steeds bewust bescheiden opstellen en zich niet opgeven. Maar aarzel niet om u voor de komende zondag aan te melden. Afgesproken is dat de gemeenteleden die vanwege teveel aanmeldingen niet kunnen deelnemen, voorrang krijgen bij hun aanmelding voor de (een) volgende zondag.

Voor komende zondag kunt u weer een e-mail sturen (of laten sturen door uw contactpersoon of ouderling) naar reserveren@openhof-ede.nl om u aan te melden voor de dienst. Dit kan tot zaterdagavond 20.00 uur. Bij het aanmelden graag de namen van de personen vermelden en of hierbij kinderen zijn voor de oppas. Degenen die volgens rooster meewerken aan de dienst hoeven zich niet op te geven. Zij staan al op de lijst (hun partners en eventuele kinderen niet, dus die graag wél opgeven!). Voor alle duidelijkheid vermelden we dat er aanstaande zondag nog geen kindernevendienst is.

terug